Diskuse

Země = ze mě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vítejte mladá krásná slečno (nebo paní?), mezi námi blázny. Staršího člověka potěší každá mladá otevřená duše, díky, mám radost.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, pane Tichý. :-)

0 0
možnosti

Těžko se dá najít kousek logiky v tomto článečku. Jasně odpovídá přesně tomu, co autorka kritizuje.

podívejme se na jednu z jejích myšlenek -

citát:  Věříme, že pravda je to, co si myslí většina.

Kdyby tomu tak bylo, tak bychom museli jasně přiznat, že všechny dámy a pánové, kteří kdy dostali Nobelovu cenu, jsou vlastně hlupáci, protože v době, kdy udělali svůj přínos pro vědu a lidstvo a jejich práci téměř nikdo neměl ani ponětí -- a určitě ne ona VĚTŠINA. Většina nikdy není nejchytřejší, jen se tak staví do očí.

Citát jednoho myslitele - Kdo nic neví, musí věřit. HMHM. Asi pro to autorka věří, že pravda je to, co si myslí většina. Neví to, jen věří.

Krom toho naprostá většina lidí na světě věří v nějakého boha. Nechci se zde pouštět do hlubokých úvah na téma existence či neexistence nějakého boha - je nutné ale říct, že v podstatě žádný bůh neexistuje. Je to jen lidský výmysl, který měl tu vlastnost, že lidem dodal autora jistého jevu, který si lidé v dané době jinak nedovedli vysvětlit. Viz placaté země  Geocentrický model a spousty jiných nesmyslů, jako například přesné datum, kdy bůh měl stvořit zemi a že se to stalo v Mezopotámii. HM. Jak to, že Existovala Mezopotámie, když neexistovala země? Jak mohla země být stvořena, když již vlastně existovala - protože existovala Mezopotámie.

Vážená autorko, je vždy lepší prvně myslet a pak psát a pokud možno ne naopak. Krom toho, aby člověk byl schopen myslet, musí moc hodně vědět, jinak by mohla myslet i opice nebo žížala.

1 0
možnosti

Napsala hezký článek, kterému pouze nerozumíte

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS