Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Rodit ve stoje, zavěšena na krku (mentálně silného) manžela nebo milence,  vypadá z hlediska fyziky velice rozumně.  Jenže to by si musel porodník lehnout na záda pod rodičku, aby dítě včas chytil a ono nepadlo na hlavičku, (to by pak z něj vyrostl akorát tak politik).  Nevím, jak moc by při tom utrpěla vážnost lékařského stavu !  ;-D

Žirafí mládě spadne na zem v výšky 2 metrů, a přežije to bez újmy.  Inu trénuje to už milion let.

1 1
možnosti
Foto

Když si muži lehají pod karosérie aut, proč by si nemohli lehnout i pod rodičku. ;-D Nicméně poloha vestoje není jediná vhodná, častěji bych řekla, že spontánně ženy dospějí k poloze na čtyřech či vkleče - nebo se také vyrábí tzv. porodní stolička ve tvaru písmene U.

7 0
možnosti
ZA

Jaká satira, soudružko Miková?????? HPNP je zcela vážně míněné hnutí, které má pomoci vychovávat spolupracující rodičky oddané péči našich světově uznávaných porodníků. Vždy je třeba respektovat pokyny zdravotnického personálu - dělají to stále stejně u kažné rodičky už padesát let a funguje to, tak to snad musí umět, ne??? Ráda bych věděla, kolik jste porodila dětí. I kdybyste se snažila, stihnete jich za život do dvacítky. Každý průměrný porodník je už na začátku kariéry na pár stovkách. Takže mlčet, lehnout a nohy do třmenů!

5 0
možnosti
Foto

Ó ano, paní Andělová, souhlas s každým bodem vašeho poučení! Ne nadarmo jsem sama čestnou členkou HPNP hnutí, které občas nutí smát se až do zblbnutí! :-)

0 0
možnosti
JS

J26o41s27e30f 12S41u80k

29. 4. 2015 9:39

Zdá se, že se nám tu narodila nová expertka na porodnictví! Co den to článek! Prosím tedy o upřesnění vyší charakteristiky -  kolik dětí jste porodila či kolika rodičkám-dětem jste pomohla při porodu a s jakým výsledkem?

0 2
možnosti
Foto

Pane Suk, již jsem na podobné otázky reagovala níže či v předchozích článcích. Děkuji za přízeň, i když za expertku se rozhodně nepovažuji. ;-D

1 0
možnosti
MT

Můžu se zeptat, v jakém oboru jste vzdělána? Lékařka, porodní asistentka?

1 0
možnosti
Foto

Ani lékařka, ani porodní asistentka. Vzdělávám se sama. Pokud Vám něco nesedí v textu, prosím poučte mne, ráda se přiučím. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8171x
Odmítám nekriticky přijímat vše, co je nám společností předhazováno jako normální či dokonce prospěšné. Náš svět je vzhůru nohama. Věříme lékařům více než svému vlastnímu tělu. Jíme jídlo, které nás pomalu zabíjí - ale raději zavíráme oči, abychom nemuseli jinak. Žijeme tím, co je venku, a svět uvnitř nás necháváme umírat. Slepě věříme médiím a společenskému diktátu a stáváme se ovcemi. Věříme, že pravda je to, co si myslí většina. A když je někdo jiný a smýšlí jinak, je to hned blázen. Tak tedy těší mne! Jsem jeden z nich. :-D

 

karla.mikova@seznam.cz

Seznam rubrik